Известие

Collapse
No announcement yet.

ALFA 166 DVD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ALFA 166 DVD

http://www.youtube.com/watch?v=RyJa26ko ... re=related
    ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
    ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

http://www.youtube.com/watch?v=_mX_d22o ... re=related
    http://www.youtube.com/watch?v=3DfrPs4N ... re=related
    http://www.youtube.com/watch?v=GZjK8IPK ... re=related

ДА ВИДИМ СЕГА КОЙ ПЪРВИ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ТОВА ?
    ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
    ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

Някой да каже как става това чудо, и колко струва........................,
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

Ми двд-то може примерно се сложи долу в жабката, но си е много неудобно...Лично аз ще си го сложа в горната жабка, която е над духалките. Развих и болтовете, изкарах я и дадох на едни момчета, които се занимават с такива неща да ми направят това на снимката. А колкото до свързването с монитора, попиах ги и казаха, че би трябвало да може, но този монитор си е стар и няма добра разделителна способност също така е прекалено малък и незнам какво ще се гледа на него и няма да се вижда чак толкова качествено така, че по добре отделен монитор пък и така ще можеш един ден да си го прибереш за следващата си кола, а не да оставяш (направени екстри, които пари ще ти струват) за следващия собственик. Идеятя е тази жабка да се оформи и направи, че да се напасне плейъра, не знам с какъв материал се прави беше нещо бяло и твърдо, нещо като гипс и най накрая се тапицира и напасва. За цена ще разбера, когато ми е готово.

Comment

Connor тва дет си решил да го правиш е страхотна идея, само им следи работата да не ти приебат горната жабка, кви са тея добри ли са ? Ще очаквам с нетърпение да споделиш снимки как е станало и като цена колко са ти взели Въртяха ми се идеи за нещо такова по едно време ма ся разходите с две Алфи ни са по-големи и ша вида по на татака
          landikar
          Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Абе втори дисплей ми се вижда малко . . че и стърчащ в нищото, не ми харесва
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

TaNo Разбират си момчетата от работата, почти цяло Русе при тях си слага музиката и работят качествено не са хаяри. И вече няма нужда да се притеснявам дали ще направят нещо на жабката, тя вече е готова даже, само остава да я тапицират и да ми я сложат и свържат музиката ( 4 колонки по 100W, 4 канален усилвател и един събуфер 1000W, културна музика не е много, но за мен е добре) Само дето сега нямам време да отида да ми свършат тази работа понеже наскоро имах удар и съм оставил да ми правят калника и джантата, пък когато е готово ще кача снимки И между другото забравих да отбележа, че това което на мен са ми направили е малко по различно тука забелязваш ли как е преместил духалките от горната част на джама чак долу пред панела на плейера, аз мойте горе съм ги оставил.

isoiso ако държиш на качество това е варианта...Ама не знам какво ще гледаш долу на тоя монитор също така четох някъде тука из форума, че алфите без навигация нямали видео вход и за да може на този монитор да тръгне нещп трябва да ти се прави и видео вход....Дълга и широка става, а и не знаеш от толкова човъркане какво може да ти направят.

Comment

Първоначално публикувано от Connor
                Ми двд-то може примерно се сложи долу в жабката, но си е много неудобно...Лично аз ще си го сложа в горната жабка, която е над духалките. Развих и болтовете, изкарах я и дадох на едни момчета, които се занимават с такива неща да ми направят това на снимката. А колкото до свързването с монитора, попиах ги и казаха, че би трябвало да може, но този монитор си е стар и няма добра разделителна способност също така е прекалено малък и незнам какво ще се гледа на него и няма да се вижда чак толкова качествено така, че по добре отделен монитор пък и така ще можеш един ден да си го прибереш за следващата си кола, а не да оставяш (направени екстри, които пари ще ти струват) за следващия собственик. Идеятя е тази жабка да се оформи и направи, че да се напасне плейъра, не знам с какъв материал се прави беше нещо бяло и твърдо, нещо като гипс и най накрая се тапицира и напасва. За цена ще разбера, когато ми е готово.
                И аз чакам снимки от твоята!
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

Кажи колко пари струва това удоволствие и къде да отидем за монтаж ? Много е яко просто глезотия голяма !!!
                  Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Еми виж сега не знам колко точно ще е, но ми казаха най-много 250 лв. с изработката на това нещо + целия монтаж на музиката, ще се пазаря и за по-малко. Пък за място къде го правят от Русе ли си, че да ти кажа... Защото за друг град не знам. Но след, като тук могат и на други места ще могат.

Comment

Лошо от София съм но ще намеря майстор а ти като свършиш с монтажа ще ни я покажеш !

Comment

МАЛКО МУЗИКА

ОТКАКТО СЪМ РЕГИСТИРАН ТУК НЕ МОЖАХ ДА ПРИКАЧА НИТО ЕДНА СНИМКА!С УДОВОЛСТВИЕ БИХ ВИ ПУСНАЛ СНИМКИ НА МУЗИКАТА В МОЯТА КОЛИЧКА НО НЕСЕ ПОЛУЧАВА. АКО ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ РЕЗУЛТАТА Л.С. И СРЕЩА НЯКЪДЕ В ЛЮЛИН.
                        ИЗРАБОТКА СТОИКА ДВД 300 ЛВ
                        МОНТАЖ НА ВСИЧКО АЗ
                        СВЪРЗВАНЕ НА ОРИГИНАЛНАТА МУЗИКА КЪМ НОВАТА АЗ
                        ОБЩТА СТОЙНООТ НА МУЗИКАЛНАТА ДОБАВКА
                        УСИЛВАТЕЛ 500 ЛВ
                        УСИЛВАТЕЛ 400 ЛВ
                        КАБЕЛИ + 130 ЛВ
                        ГОВОРИТЕЛИ ВРАТИ 320 ЛВ
                        ДВД PIONEER 1750 ЛВ
                        2 БР. 12" PIONEER В БАГАЖНИКА 280ЛВ
                        КУТИЯ 60ЛВ
                        ТЕПИХ 20
                        ДРУГИ 100ЛВ

СКОРО ЩЕ ИМА И ПРОМЯНА В БАГАЖНИКА ЩЕ ИМА МАЛКО ИЗГРАЖДАНЕ И ПРЕМАНВАНЕ НА ОРИГИНАЛНИТЕ КОРИ
                        Какво му трябва на човек?
                        Италянска кола и хубава жена!!!

Comment

Говорители 320 лв за всички врати ли? и по колко W? Кабелите от злато ли са направени, че 130 лв.?

Comment

Re: МАЛКО МУЗИКА

Първоначално публикувано от Joro 166
                            ОТКАКТО СЪМ РЕГИСТИРАН ТУК НЕ МОЖАХ ДА ПРИКАЧА НИТО ЕДНА СНИМКА!С УДОВОЛСТВИЕ БИХ ВИ ПУСНАЛ СНИМКИ НА МУЗИКАТА В МОЯТА КОЛИЧКА НО НЕСЕ ПОЛУЧАВА. АКО ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ РЕЗУЛТАТА Л.С. И СРЕЩА НЯКЪДЕ В ЛЮЛИН.
                            ИЗРАБОТКА СТОИКА ДВД 300 ЛВ
                            МОНТАЖ НА ВСИЧКО АЗ
                            СВЪРЗВАНЕ НА ОРИГИНАЛНАТА МУЗИКА КЪМ НОВАТА АЗ
                            ОБЩТА СТОЙНООТ НА МУЗИКАЛНАТА ДОБАВКА
                            УСИЛВАТЕЛ 500 ЛВ
                            УСИЛВАТЕЛ 400 ЛВ
                            КАБЕЛИ + 130 ЛВ
                            ГОВОРИТЕЛИ ВРАТИ 320 ЛВ
                            ДВД PIONEER 1750 ЛВ
                            2 БР. 12" PIONEER В БАГАЖНИКА 280ЛВ
                            КУТИЯ 60ЛВ
                            ТЕПИХ 20
                            ДРУГИ 100ЛВ

СКОРО ЩЕ ИМА И ПРОМЯНА В БАГАЖНИКА ЩЕ ИМА МАЛКО ИЗГРАЖДАНЕ И ПРЕМАНВАНЕ НА ОРИГИНАЛНИТЕ КОРИ
                            Нещо изродско ..
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Жоро ако идваш в събота ще я видим всички , ако не само аз

Comment

Working...
                              X